TEAM FURION

Här presenteras våra fantastiska teamryttare.
Är du intresserad av att bli en del av Team Furion? Kontakta oss på enklaste sätt och säg vad du kan erbjuda oss!

TILLY ANDERSSON & HILLS STUD

Tilly, född 2012, tävlar framgångsrikt på sina ponnyer, både yngre, egenutbildade talanger och äldre, rutinerade ponnyer. Det stora intresset är hoppning och fälttävlan och hon gjorde sin första pay & jump som treåring. Inom familjen finns unghästar, tävlingshästar och avelsston för egen satsning. Hon tränar och tävlar flera av familjens hästar regelbundet för att få de bästa förutsättningarna inom sporten. Tilly satsar mot toppen och ser fram emot 2022 med nya mål och utmaningar!

Tillys resa går att följa på instagram: @tilly.a_2012

BEATRICE HANSSEN & BLUE EASTER

Beatrice, född 1992, blev (bokstavligt talat) hästbiten som treåring och har sedan dess velat ha en egen häst. Fick första egna hästen som tolvåring och nu, 18 år senare, håller hon fortfarande på med hästar. Hennes nya stjärna heter Blue Easter men kallas för Mandel, han är en Irish Cob valack på fem år. Beatrice vill prova allt med Mandel och hoppas komma ut på dressyrbanorna i framtiden. Hon strävar alltid efter att sprida god stämning och att vara en god ambassadör för hästar och ridsporten både verkligheten och online på sociala medier. 

Beatrice och Mandel går att följa på instagram: @blue.easter


SARA KARLSSON & B-ASBEL

Sara, född 1992, jobbar som habiliterare med barn inom LSS samt ideellt för Stötta Scrolla, Sveriges största ideella initiativ mot näthat på Facebook. Hästtokig sedan barnsben och trots kraftig allergi i familjen gav hon aldrig upp sin passion. Höll även på med trav tills ridningen tog över helt för några år sedan. Med sjukdomar som förstört bland annat syn och kropp vill hon inspirera andra att våga göra det dom brinner för. Hennes häst B-Asbel är ett polskt ädelhalvblodssto född 2014 som Sara köpte 2019, då grundriden. I år satsar de på att debutera lokalt inom dressyr och hoppning. Western debuterade de i som ekipage i höstas och eventuell blir det någon start 2022. Sara och Babsan (som hon kallas) testar gärna nya grenar och utmaningar. Målet för dom är hållbarhet, kommunikation, att kunna starta i olika discipliner och att det alltid ska vara kul! I år tränar och tävlar de även barfota vilket Sara ser som en spännande resa.

Deras äventyr går att följa på instagram: @team_s.karlsson

TIBELLE KJELLBERG & ALIZE

Tibelle, 13 år, fick sin första ponny när hon var 7 år, sedan dess har hon haft både c och d-ponny. Tyvärr växte hon ur c-ponnyn Sunlight och då hittades Alize. Ett halvblodssto född 2009 som stått länge som överviktig och haft fång. Hon köptes dagen efter utan besiktning och en knapp provridning, allt kändes rätt och de visste de inte skulle ångra sig. Många månader gick till att rehabilitera Alize med långsam igångsättning och mycket kärlek. Idag mysrider de mest och tränar för tränare, de hoppas på att i framtiden komma ut på någon pay & jump och pay & ride men allt styrs av Alize och att hon mår bra. De värdesätter hästens välbefinnande i första hand och på deras instagram visar de att allt med häst inte är guld och gröna skogar utan att saker och ting kanske inte alltid blir som planerat. Att man får kämpa för att få det man önskar och låta saker ta sin tid. 


CISSI HAGBERG

Cissi, född 1990, lyckades fylla sin mammas stall med halvgalna hästar som grannskapet inte rådde på redan som tonåring. När hon var 15 kom dåtidens Natural Horsemanship in i hennes liv och med tidens gång har hon landat i en relation och belöningsbaserad träning. Idag tränar hon ekipage i samspelet mellan häst och människa samt är diplomerad hästterapeut. Målet är alltid en glad häst och en glad ägare oavsett ridning eller hantering.